ida ida ida!

jag har tappat bort ditt nummer och minns inte din resedagbok... efterlyser dig som faan. hur kan jag nå dig?

sommarregn och guldbågar

det är juni och jag är fortfarande i oslo och det är snart midsommar som jag aldrig nog brytt mej om att fira.
jag slåss för tillfället om tillgång till tvättmaskinerna i mögelkällaren. tre tvättmaskiner på hundra personer i ett kollektiv. rimligt verkligen. detta är utan tvekan det mest extrema sättet att bo på. efter några veckor uppe på femtevåningen i detta kollektiv flyttade jag och hanna ner till fyran efter ett mindra nervsammanbrott en stressad söndagsmorgon när jag först skär upp foten på en trasig ölflaska och därefter sätter andra foten i en spya utanför min egen jävla sovrumsdörr. tack och hej knarkarnäste och ner en våning. nu bor jag i samma säng som min kärlek och hanna i ett rum bredvid med kajsa som illegal inneboende och mellan oss mattias som bråkar med gäddor och dricker grogg till frokust och längst bort en trio pojkar vid namn john sebastian och danni. skönt gäng som fan och danni är händelsevis den konstigaste människan jag träffat. positivt menat.

det har varit stekande sommarvärme här i nästan tre veckor nu sån som det var länge sedan det var, ångande asfalt och bikinadelar mitt i centrum och glass som smälter över fingrarna.
jag tror att jag älskar denhär staden, den är mitt helsingborg på något sätt. man kan åka båtar från hamnen till alla möjliga badöar, gräsholmen, holmendya det finns åttahundra parker att bara sitta i, slottsparken mariaparken frognerparken lika många ölhak och cafeér som man fortfarande inte vet finns. carljohan är alltid proppfullt i ur och skur och människor lever här på ett annat vis. den är fantastiskt vacker och man kan gömma sig hur lätt som helst. om man vill.

 image370 image371 image372
bilder från 17 maj (helt jävla hysteriskt), frognerparken och hamnen.



men det är klart att jag fortfarande är livrädd för tiden det har jag alltid varit, drömt mardrömmar om den sen alltid men det är din tur nu och sista chansen och du säjer att du älskar mej och jag tror dej

jag sätter inga regler längre vi har brutit allt för många

image373
detta är ett vykort från frogner park och det är lika mäktigt i verkligheten och man kan gå dit när man vill och grilla.

RSS 2.0