update

hemma i soffan efter en powerwalk i regnet! ska jobba ikväll men innan dess måste jag sätta mig och bli klar med whiskygrejen till jobbet. vi har gett oss fan på att ha en vit vecka här hemma. jag menar hur svårt kan det vara? just det. obeskrivligt jävla skitsvårt. men nu är det dag tre och allt går enligt planerna! heja heja. ska ju trots allt till prag på måndag och dricka öl i fem dagar.

...



ah. solen har strålat idag och tjejerna och jag har varit på förmiddagspromenad i frogner parken, för andra gången på tre dagar. heja oss! känner verkligen hur energin flödar och d-vitaminen rusar i kroppen av hurtighet. ganska härligt med dagsljus emellanåt.
veckan har varit strålande. i tisdags firade vi lilla linas 23årsdag med middag hemma i lägenheten och dans på fugazi.
ikväll ska vi jobba allihopa men imorgon ska vi på ponderosa-fest som går av stapeln kl 16 med efterfest på stratos tak och på måndag är det vinmässa på Grand hotell, whiskysmakning och dans på Nobilis. Två fantastiska dagar med tjejerna alltså.




home sweet home

förra helgen var jag hemma och som vanligt mycket fläng fram och tillbaka för att hinna med allt och alla, och som vanligt värt varje minut. torsdagkväll åt jag middag hemma hos pappa och ylva med tord och ungarna, fredag klippte jag mig hos harry och fick som vanligt skäll för att jag är lat och inte borstar håret varje dag, åkte till malmö och träffade robban rockstar med company i folketspark och avslutade kvällen i helsingborg med sofie och rebecka. jag grillade och drack vin hemma hos mamma, promenerade i helsingborgs hamn,hälsade på farmor i stugan samt åt glass med min höggravida vän emma.











bakom mina solglasögon



ibland är det så mycket klass och stil på oss att jag blir alldeles rörd..

det är söndag och gråmulet i oslo. det blev ingen sommarvärme i år. annat var det hemma i skåne. 30 garder och nyckelpigsinvation. denna veckan har jag knallat på som vanligt, jobbat och druckit lite öl. maria har flyttat och linda är i sverige. ska strax hem och tvätta, duscha och sätta på mitt ansikte sen ut och äta och dricka med lina. eftersom det är söndag. eftersom vi får göra vad vi vill och kan allt.


nu ska vi dansa efter min pipa

det som hænde igår tænker jag inte prata om før det som inte syns det finns inte och så ær det bra så igen samma karusell som jag dras in i fast jag inte vill men vad gør man nær værlden inte vill som du? flyter med. orkar ingenting anat. kalla mig svag jag skiter i det.
kom trots allt upp i tid idag och har spenderat dagen på løkka med kaffekoppar samt halsat på hemma hos kim och planerat stilbilder och miljonærsdrømmar.
på onsdag åker jag hem.  jag ska dricka vin med min mamma, klippa mig, hælsa på hos min ælskade farmor i stugan, ligga på pappas veranda och leka med sofie. behøver komma bort obehagligt mycket. 

RSS 2.0