judorullning och sidledsspurt

uppdatering needed. det är sista januari och sex veckor kvar till fillippinerna. senaste veckorna har varit luddiga, fullspäckade.
förra helgen var hellman på besök och det slutade som vanligt i ett tvådagars inferno av bubblor, skandaler och kul vansinne. vi åt middag på brasseri 15 med grabbarna, budgetdrack på barbera, drunknade i dompa på cayenne, välte väggar på etoile, lekte i sviter på grand, slog kullerbyttor och magkramp. en fantastisk helg, om än skandalomsusad efter ej så väl genomtänkta händelser.
 i veckan var jag och tjejerna i london. vi drack öl, promenerade i soho, åt chicken wings, gick på marknad i camden, shoppade på oxfordstreet, kissade på kristall(!)toaletter, rökte vattenpipa, gick på madame tussauds och myste med livet. kan konstatera att det inte finns något fint i karlväg att titta på.
igår skulle jag bára dricka lite öl med milla och hanna men boom sa det och sötsaker dök upp och plötsligt var det kullerbyttor över hela stan hand i hand i sidled. vaknade med 10kiloshuvud och brännsår på ryggen. måste byta lakan asap. vi hittade lina fullt påklädd inlåst i duschrummet med en promille på ungefär 50 halv ett. frokustbuffe på grand efter tusen öl är definitivt något jag måste lägga till mina egna vanor. idag är det söndag och egentligen skulle jag vilja dö i soffan men patte har tjatat ut mig på något spektakel.


i torsdags natt åkte jag hem. i fredags begravde vi min älskade sonny. jag kan inte sätta ord på någonting än, det är för stort, tar för mycket plats, gör för ont. jag älskar dig och saknar dig och jag vill att du kommer tillbaka.

vila i frid puppylove



det var en vecka sen vi låg på din säng och pratade om världen vädret livet
vilka vändningar det kan ta
hur du hade fått ditt tillbaka
det räcker med en lunga sa du, man kan leva med det
ska vi leva utan dig nu? ska jag det?


jag saknar dig
all min kärlek





sonny andersson hjärpe

RSS 2.0