[fribindelse]

norrköping 070419
jag är hemma en stund eller egentlgen jag är i norrköping hemma har det väl aldrig varit nej det vore osanning att säga så för överallt samma människor bedrägerier cafeér glömda drömmar lägenheter som aldrig blivit iordningställda eftersom det aldrig var meningen år efter år och jag tittar över axeln vart jag än går här för jag vet. min katt är lika söt som förut men det är väl det enda.

"jag har gråtit,den är oprportionerlig, smärtan. Det var jag som sa det jag vet inte varför, jag vet inte hur det kommer sej ens att jag har börjat säj sånt, som om det öerhuvudtaget fanns proportioner..
vi säjer inget om de, älskar som om jag visste hur"

for what its worth...

image354image359image360image361
...I love you

image366image364image365image367

image368 jag älskar dig..





we´re forgiven

45780-33645780-335

jag skriver ingenting längre och jag vet inte varför kanske har det hänt för mycket eller för lite. jag har bytat liv bytat känslor värderingar perspektiv lägenheter städer men jag vet varken mer eller mindre än förut och det slår mig ibland mellan 03.34-samtal att allting är på riktigt att jag liksom har allting jag dött för i månader men paranoian tar likväl över stundtals men mer sällan numera. någon fortsätter övertala överösa mig och jag har gett upp nu jag tror igen och måste fortsätta göra det det måste vara min tur nu.

jag älskar saknar behöver dig så sanslöst mycket

So we laugh, and we smile
and we play our games of sweet denial
But don't tell me we're forgiven

RSS 2.0