vintermörker


det är söndag äntligen och mörkt dygnet runt känns det som. veckan har rusat förbi. i måndags var det sannas födelsedag och henne firade vi på Nobilis med trerätters och obscena mängder alkohol i goda vänners lag.
annars har det nog inte hänt så mycket denna veckan, mest jobbat och gjort små afterwork rundor.
eller jo, i fredags skulle jag och felicia bara drick lite vin på törst men det blev ganska många glas varpå vi åker ner till Pegal och full fest. jag ångrade mig djupt igår när jag stod på jobbet och fick rysningar a att öppna ölflaskor och tillochmed vatten smakade skit.
nu ska vi äta thai och gå på bio.








if i had one wish

klockan är 03.37 och jag har precis kommit hem från jobbet och en afterwork runda på jekyll med hasse och company. det var väl sådär spännande och det regnar ute men milla var där och stefan körde luftgitarr som bra han kan och pratade om gamla gyllene tider osv. jag är en riktig pmskossa idag har inte ens brytt mig om att försöka leka trevlig.
igår var iallafall en bra dag. haft ihärdiga försök en vecka eller så med att föraöka få ledigt denna dag för moneybrother konserten på victoria utan att lyckas. som tur var blev percy fruktansvört fyllesjuk tio minuter innan spelstart varpå hasse inger mig på jobbet med en ledig biljett. jag tror jag mer eller mindre tvingade ane att lta mig gå av och rusade ner till hasse tulpan och geir på victoria. det var kul det var bra och akustiskt och anders wedin är en rolig underhållande människa och jo bara skitbra alltihop. efter det blev det jekyl yatsi och mono med anslutande lina och linda. jag tror jag blev lite full på slutet. jag och geir vaknade två idag sen har jag bra varit pmströg och sur. me egentligen är ALLT BRA.
jag har glömt referera vår lysekil turné förra helgen och jörgens 30årsfest. jag ska göra det en dag när jag är glad och ger allt rättvisa.

nu ska jag dö i min säng.

ikväll tänder vi ett ljus


alla mina tankar till johans nära och kära
till alla de som kände och älskade honom


vila i frid

RSS 2.0