var är du när jag behöver dig

jag blir så besviken på er
på dig som misshandlar din kropp och ditt liv
sluddrar håll käften i telefon
på dig som pratade om nya liv ,om all kärlek vi delat och fortfarande gjorde
och sen dog du bort från mig
på dig som kom och kröp in (som jag kallade viktigast)
som jag tog för given eftersom du lovade mig det
på dig som försvann när jag behövde dig som mest


det är februari och jag saknar er allihop

cirkuskonster, ett blåshorn & ett kärt besök


åh! jag har haft en fabolous helg! är nu trasig från topp till tå efter fem dagars kalas med dagvakter ovanpå, men skit i det! i torsdags kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde men det började iallafall med en fantastiskt vacker konsert med melissa horn på parktheatret med flickorna och sen jag har för mig att det hade nånting med sense och drinkar samt lipp att göra, i fredags drack jag (observera noga nu!) tre öl på lökka med mike och martin och åkte sen hem, på lördagen anlände fröken hellman och felicia kom på besök. vi drack äppelcider i mitt kök, var på gabler men kom underfund med att vi var för gamla för det vilket slutade i ett shotrace utan dess like och taxi till cayenne och bongotrummande house. dans dans och sen smet vi hem frossade i pizza ramlade lite samt gömde min telefon i köksskåpet eftersom diverse efterfestsugna envisa vänner såsom alex uffe patte ringde halva natten. som tur var vaknade jag självmant och kom i tid till jobb. söndag och dags för söndagspromenad till barbera på vika och drinkar för inga pengar alls. uffe rikard emil pontus med flera slöt upp och höll i lådan, sen kom patrick och alex och därmed började tutandet. tut tut till grand och jag vet inte men det var helt vansinnigt roligt, mycket stimm och hoppande. tut tut hem till holbergsgate med alex patrick hanna med flera, vurpor på parkettgolvet och judorullningar tills tidig morgon. vaknade och dog på måndagen och hade planer på att fortsätta dö men det slutade med en tre rättersmiddag på Nobilis och hundra Lynchburg Lemonade, tillbaka till holbergsplass med uffe & entourage, Sebbe och Linus dök upp, Lina vaknade och joinade och Linda fick tyvärr ta flygbusset till gardemoen och vidare hem till stockholm halv fem. snurrig helg men oj vad roligt!
Jag hade kunnat ta en öl idag också fått minst 5 meddelande om repareringsförslag på bryggan men jag och Lina har snällt stannat hemma och städat, tvättat och torkat golv. tre dagars efterfestande i samma vardagsrum är ingen vacker syn nämligen. Nu står söta Lina och bakar semmlor och jag ska gå tillbaka till min soffa och titta på Gossip Girl och le åt mitt fantastiskt roliga liv och ta det chill ett par dagar. misstänker att min kropp och mitt visa kort är ordentligt förbannade på mig.


fina pojkar! patrick apostekare och alex. tut tut!

efterkaka på holbergsgate! rickard och uffe






åtta kaffekoppar och en klättervägg

tisdagsledig och inte ett förbannat skit händer. har trotsat kylan med värmelampor och kaffekoppar med johanna inte mycket mer. är hemma och efter vår storstädningsride igår har jag inte ens en strumplåda att sortera. jag vet att jag måste träna på att slappna av, sitta still, ligga still och ta det lungan men åh. jag klättarar iallafall på väggarna och springer kapplöpning med myrorna i benen. lina jobbar och patrik har halsfluss. på torsdag är det melissa horn med maria och lina och på fredag kommer fröken hellman och ringer in valentines med mig, bubbel, lina, drinkar och cirkuskonster. blir fantastiskt bra! annars har jag en bio med ett godis imorgon jag överväger att gå på. time will tell och förhålla mig till saker är inte min melodi för tillfället.
lekte med min nya nikon-älskling igår och hittade ett gammalt minneskort från ett annat liv och en annan resa.












en till dig, två till mig



jag längtar så mycket till vi åker nu. hejdå snöslask stöveltramp förfrusna öron hjärtan gator, hej solstrålar koboltblå himmel sandslott godislekar soluppgångar.

i torsdags tvättade jag kläder sortera strumpor drack afterwork öl på evergreen med robin, drack kaffedrinkar med lina med flera på sense snurrade hemåt glömde bort att sova eftersom jag fick trevligare saker för mig och tiden går så fort när man har roligt fredag öppnade jag på majoren med ungefär fyra minuters sömn i fickan såg i kors och glömde öppna dörrar men mådde annars oförskämt bra. gick hem och deckade ett par timmar efter jobbet för att sedan traska tillbaka till jobbet och dricka vin med johanna ingrid martin och mike. av alla konstiga ställen en fredag kväll sladdade vi vidare till evergreen och exakt tre tog jag hissen upp i lägenheten efter att tackat nej till diverse efterkakor, duktigt tyckte jag. men nej jag hittade en flaska vin i kylskåpet samt en full och glad patte på min trappa som ville leka och resten är historia.



RSS 2.0