jag loggar ut


vill helst inte vara i min egen kropp
ens inne i min egen hjärna mage hjärta
är det nån som vill ha det förresten?
jag behöver det inte längre

...



(när kärlek och längtan inte går hand i hand)



öppna upp ditt fönster

tillbaka i stan! har kännt på vildmarkslivet ute i hvaler med siv, milla och ina. vi har spelat sällskapsspel, läst böcker, gått på tur, sovit i våningssäng, inte duschat och druckit minimala mängder alkohol (enligt våra mått mätta). mycket trevligt och avslappnande. öronbedövande tyst är det ute i skogen. hade ingen aning om att det kan vara så tyst! sanningen ska sägas att jag egentligen blir oerhört skeptisk utan dunder från trafiken, rinnande vatten, avgaser och ett dygnsöppet seven-eleven nära till hands.
miche, på hajk i vildmarken på sin semester: "var tvungen att avbryta expeditionen! mitt vänstra lår och mina fötter gick sönder! "
jag: vadå gick sönder? vad gör ni ute i skogen egentlgen?!
miche:  var på en nästan 2-veckors vildmarkstur men klarade bara halvvägs innan jag åkte på bristning i låret efter att ha klättrat i ett berg i fullt regn.. synd om mig.
jag: mycket. men va ska ni där ute å göra? herregud håll er i stan.litar inte ett dugg på nån vild mark jag..
miche: haha nä soffan är väl den djupaste vildmarken du rör dig i...



igår träffa jag hanna för första gången på nån månad. tanken var att vi skulle dricka kaffe men det blev det naturligtvis inte  längden och plötsligt var det midnatt och vi hade dragit med oss halva podium till grottens uteservering.
var uppe ganska tidigt dock & kim har varit här innan jobbet och tittat på film och sen laga jag och tjejerna mat. nu har jag egentligen bara sjukt tråkigt. värdelöst att vara ledig en lördag! alla jobbar ju. känner mig väldigt utelämnad. hej, gossip girl, du är min enda vän.

MEXICO 2009











jag saknar dig


tar du emot mig nu?

det ar måndag och sista dagen på jobbet innan fem dagars ledighet. i førrgår jobba jag och siv varefter vi gick ner och hælsa på kim på grotten, milla joina likaså sivs bror geir. jag vet inte riktigt vad som hande sedan men pløtsligt var det en sjukt bra idè att åka upp till torshov dar lina med personal høll efterfest. efter timmar med øl och sprit, dans och boxning var det dags før efterfest nr 2 på hekkveien med vin, gaffatejp och fotografering. halv elva på førmiddagen kastade jag in hannduken, mycket nøjd med mig sjalv.
idag har jag inte gjort så mycket, kom upp førvånadsvart tidigt (typ ett..) och har lekt lite med kim och nu jobbar jag. 
imorgon har jag lovat bort mig sjalv på øldrickning med min andra halva, handbryggeriet har nån grej på jekyll.
annars drar det lite åt alla håll, sover egentligen før mycket och før lite, vet inte var jag ska stoppa undan alla tankar, drømmar och fantasier.
så, imorgon flyr jag och tjejerna stan och åker på hyttetur i hvaler på rehab. en speciell sorts rehab, med tre faskor sprit och ett par flaskor rødvin i bagageluckan på millas bil.

Stäng din dörr, vi har något att reda u


& så plötsligt slits hjärtat itu
(slits i två delar)

här är jag, var är du?



 älskad och saknad  

jag har alltid tagit før givet att du alltid ska finnas har hos oss. i kollonin lukandes i potatislandet, under parasollet i solstolen, bjuda på vinbarssaft eller brannvin, i køket i stan klappandes farmor på kinden.
Det var en vacker timme i kapellet. jag trodde mitt hjarta skulle hoppa ut ur brøstet av sorg nar farmor gick fram till kistan och ha en stor orangerosa ros på kistan.
 här  är en ros från trädgården. sov gott lille far, vi ses igen

SANNA! TOTTE!

hur får jag tag på er då? har inga nummer eller nånting. kom hit en helg! norrköpin freakar ut mig lite.

JAG OCH SIV HAR GJORT DET!


BAH! äntligen hemma i soffan med knäckemackor och film i dvd:n. och yes, vi har gjort det nu jag och siv! tagit EN öl och sedan traskat hem som dom duktiga flickor vi inbillar oss att vi är. EN-öl-sen-går-vi-hem-fenomenet har facinerat och skrämt oss. Hur gör människor? Seriöst, hur bär man sig åt för att inte ta en till och en till och en till tills det är tänt i lokalen och musiken slås? men nu vet vi! man gör som vi gjorde igår (skulle bara ta en öl, det blev tio, sen blev det obligatorisk samling på köksgolvet med tända ljus och allt drickbart innehållandes alkohol i lägenheten i mitten. som enlten sekt ungefär. och yes, vi slåss alltid om sista vindroppen), för då orkar man uppenbarligen inte gå på det idag igen. Det, plus en liten skral ekonomi efter en månad i mexico, naturligtvis. Förresten var igår jätteroligt. Min bästa Kim jobbar på Grotten och det är ganska fab att ha honom så nära. Vi har setts och umgåtts alldeles för lite på sisitone och jag har saknat honom något brutalt kom jag på.
Nu ska jag se på film och vänta på henke.

hej mamma!


jag ska snart lagga upp bilder fran mexico jag lovar. just nu ar jag bara lite upptagen av att jobba på kvallarna, sova på dagarna, dricka øl och sprit på nætterna och inte så sællan æven på morgnarna (det finns massa nya stallen som oppnat och vi måste kolla in eftersom det nastan ar vår plikt eftersom vi trots allt jobbar i branschen...vad gør man inte før jobbet menar jag...), inte tvatta klæder eller diska, træffa tjejerna och ligga med henke. alltså ær allt som vanligt och du kan fortsatta vara stolt over din snart 26åriga dotters mogna och ansvarsfulla liv. puss

uppdate

hemma! efter fyra flyg och 30 timmars restid, seriösa sittsår och tvål-och ciggarettbrist. det är helt okej faktiskt. jag har ingen komma-hem-ångest whatsoever. förutom börja jobba-igen-ångest, börja-tvätta -mina-egna-kläder- igen-ångest och ölen-kostar-inte-tio-spänn-längre-ångest. plötsligt måste jag börja finansiera mitt alkoholbruk, därav börja-jobba-igen-ångesten.
henke och milla stod och väntade på gardemoen när vi kom, det var trettio grader varmt, vi drack öl hela natten och jag är tonårs-töntigt kär. visste innerst inne att jag inte alls fyllde 25 sist. 17, max.

RSS 2.0