every streets with no name reminds me of you


augusti är snart slut och jo sommaren också men det gör plötsligt inte så mycket för det finns andra saker som värmer inifrån och ut nu och jag har lyssnat på linda och släppt sarjen. jag bara njuter av det, det är okej liksom. min kropp hjärta huvud tror jag är fjorton år igenoch det känns för jävla löjligt men ändå inte. oktober blir det iallafall solsemester typ karibien och jag tror det blir ganska underbart. jag bara hoppar friskt nu jag har fjärilar i magen.
jag är livrädd men inte för honom
åh
jag vet inte
ibland behöver man bara en människa för att vilja stanna.
jag har aldrig känt mig, jag vet inte
friare


grattis

bröllopfesten ute vid vattnet vid Lill Olas var fantatsisk. På samma strand och gräsmattor sprang jag barfota som liten och byggde sandslott vid bryggan och åt prickig-korvmackor med mamma och kstade freesbe med pappa.
Storebror är gift och dom var vackra förälskade lyckliga.
Farmor och farfar var där och jag blir lika varm i hjärtat varje gång jag får träffa dom. de dansade disko och lekte med smällar-girlanger och drack grogg och var lika kra i varandra som vanligt.
vi skålade för kärleken kanske hundra gånger och jag log varenda gång. Lycka till min bror.





när en bild säger mer än tusen ord



detta är dom vackraste bilderna jag äger

jag håller hårt

sommaren har varit underbar  det är bara det
älskar er allihopa

sommarkvällar på bryggan och barhäng på barfly
:







grillafton i vårt palats;




tjejerna på besök från norrköping;


älsklingmikis!



uppdatering

jag sitter hemma i eslöv hos mamma och jag vet inte, tittar på regnet som öser ner och forsar på gatorna. det är mörkt och grått och jag måste nog bara inse att sommaren är förbi. Om några timmar ska jag åka med pappa, ylva och stoffe till hubbes bröllopsfest.


veckan som gått har varit fullspeckad som brukligt i oslo.
ida baby var och hälsade på i helgen och det var cirkusaktigt med öl på fat fernetshot och vinglas. torsdagen började vi hemma hos hasse med baileysmint i sevenelevenkaffe med geir och sanna. jag vet inte riktigt var vi snurrade rundor med vi hamnade åtminstone på döttra haugen med reagge nere, house uppe och shotkalas tills vi vingliga glada (efter smärre kontroverser såsom snodd väska med idas liv i) åkte vidare vid halvfyra för att förlänga torsdagsnatten.
fredag blev det minikryssning ute i skärgården med peppat partygäng, firandes Yatzi-Peppes 34års dag. Det blev en fantastisk dag/kväll/natt det också.
måndagskväll spenderades på bio, sen måndagsöl på barfly, tisdagen blev fantastisk den också. Bob Marleys gamla reaggeband The Wailors gästade stan och jag, hasse, geir, andreas tessan mfl gungade in på Rockerfeller och shit, så bra det var. vi avslutade kvällen tillsammans med linda och hennes nya underbara pojkvän och min vän Robban på Mono.



jag vet inte men jag tror det börjar händå något i min kropp försöker hålla hårt som fan i min sarg men lyckas inte riktigt flyter liksom bara med och njuter och veckan som har gått nu har varit varmare inombords än på länge.
det kanske blir något bra detta?

21:51

egentligen vet jag inte varför jag pratar med dig överhuvudtaget.
kanske för att du är vacker. hursomhelst trehundra fel i minuten så fort vi åtrår
och det är det enda vi kan
som om vi inte sårade varandra tillräckligt första gången för alla år sen, evigheter
 du är minst lika ensam som jag


(jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt för att komma ner eller upp det spelar ingen roll det är mest färgerna som stör mig och formerna)


....

jag blir deprimerad av regn. deprimerad och rädd för att vi bara är i mitten av augusti och det känns som om sommaren redan är slut. slut på solvarma sommarnätter (det har inte varit tusentals av dom, men ändå) och sommarklänningar och solnedgångar på bryggan. 
fast å andra sidan finns det så mycket att glädjas åt, precis här jag är.
min storebror hubbe ska gifta sig nästa vecka och jag ska hem och kasta rosenblad på dom och lova att inte spotta i glaset alternativt kräkas, hånle, rulla med ögonen när vi ska skåla för kärleken. ida min vän kommer på besök i morgon och vi ska göra stan och prata om allt som varit och komma skall och komma ikapp.  jag maria och linda flyttar snart till en luftig fyra på birkelunden med stora fönster och badkar. vi har ett par veckor kvar på tosterup med lek och dans. efter det harGamle Major med hasse och ett skönt gäng. jag har världens bästa arbetskompisar. jag har världens bästa vänner. jag och linda och felicia åker snart på solsemester. hanna är tillbaka in town.

00:15

jag undrar om jag någonsin igen kommer fläta fingrar
se mig själv i någon annans ögon och speglas
om svettningarna om nätterna avtar om hjärtat
slutar rusa och blodet sluta forsa som av ont
om lögnerna hittar tillbaka till sin sanning
om jag hittar något större än havet
djupare än himlen
och jag ser dig
aldrig ska du lämna mig orörd och jag kryper tätare
ber dig fly tillbaka
kom inte närmre nej rör mig inte du skulle
bara våga hoppa

och nu när jag tänker tillbaka
minns jag ingenting längre
inte när jag drog fingrarna genom ditt hår första gången
när jag dog den första av alla eller den sista
när var det? minns du? ibland skulle jag vilja veta
minnas
var vi slutade började försökte igen tappade hoppet

egentligen vet jag men jag vill inte se
så jag blundar blåser mjukluft över din hud
ser håren resa sig och lägga sig igen
jag somnar efteråt
glömmer allt
gömmer allt
mina sanningar i maggropen,
jag letade ord åt dom, punkter och skiljetecken för att göra rättvisa
viljan att förklara igen säga nej! förihelvete du har fel
jag visste att du inte skulle tro mej du valde andra och jag hittade dom inte, orden
så jag stod kvar
sen hoppade du



a little bit closer


men i mina drömmar är allt annorlunda
lite mindre, mer lättvindigt
men du blundar lägger fingrarna mot min kind
jag blundar också, håller andan
jag vet att du vill att jag ska stanna
du har bett om det förr
jag fortsätter blunda, låtsas sömntunga andetag
att allt vore
som det skulle

det är höst i luften igen, himlen är molntung och dom marinblåa för mig alldeles förstora collegetröjorna är en nödvändighet. vi har pratat om livet i buan idag på lite låtsas, jag sanna och johan. jag har tagiit ett nytt beslut och jag tor det kan vara början på något alldeles underbart. maria har flyttat in hos oss. det är skönt att ha henne här. på lördag ska vi ha tjejfest och jag ska ha min nya fantastiska klänning jag hittade på lykka.
jag vet inte det kryper lite i kroppen på mig just nu. jag har för många lösa trådar att dra i, kan inte bestämma mig säga ja eller nej eller ens mitt emellan vet inte vad, vem jag vill.
jag behöver nog bara landa lite.

RSS 2.0