jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster


slottsparken

vi ska packa ihop filtar, vindruvor, kaffe, farris och böcker och lägga oss i parken under solen och slå ihjäl ett par timmar innan det blir kväll och jobb. det är försommar och jag älskar den här staden.

You can take away all that I thought was wrong

usch. bakfylleångest jävla rövdag har det varit har mest bara mått dåligt hela tiden, längtat efter täcke kudde och snabbmakaroner med smör. men! jag har hämtat och pyntat min nya kamera som jag ska ta massa undervattensbilder med när vi snorklar i karibiska havet och fått henke till att installera min nya dator. igår var jag och henke på sentrum scene och såg underoath tillsammans med alla emokids i oslo, drack öl med milla och siv på bakgården på Mono, åkte hem till oss och drack baginbox-vin och absolut mango shots med lina i köket varpå vi lyckas låsa in oss i köket och jag som har cp klaustrofobi får panikångest attack tills tjejerna kom hem och låste ut oss. rätt obehagligt hade fortfarande hjärtklappning när jag vaknade idag. nu ska jag koka makaroner och titta på Entourage med lina och josef. siv tryckte i sig en hel chipspåse på fem minuter och sover som ett barn.

you can sit beside me when the world comes down.

måndag och om några timmar ska jag jobba är hemma i lägenheten för första gången på ett par dagar, kände att det var dags för lite nödvändiga saker typ tvätta och framförallt kamma håret och byta strumpor. klockan är bara två och jag har tllochmed hunnit med en fika maria och det är lite av en skräll. kaffedrickande i timmar mitt på dagen är vanligtvis inte min hobby. jag blir bara rastlös får myror/spring i benen, damp kalla det vad ni vill. är ingen fika tjej helt enkelt. det har hänt flera gånger faktiskt att linda skickar iväg mig på ett varv runt huset när jag blir för stissig.har ingen koll på veckan direkt men på onsdag ska jag se underoath på rockefeller och imorgon är jag ledig och ska ha maria-dag samt hämta min nya kamera.
jag längtar så mycket till det blir några grader varmare, efter långa dagar i parken med rosévin och brännboll och gräsfläckar på jeansen, mjukglass i hamnen, räkor på bryggan, badköerna till skärgårdsbåtarna, engångsgrillar och solnedgångar på Solsidan. pussla ihop överlevnadsplaner till vintern för då är den så långt borta att det inte gör nåt. jag och henke ska iallafall iväg men vi vet inte vart kanske blir det bali och fillipinerna, kanske segla i karibien.

dom vet ingenting om oss

idag är det gråmulet och disigt ute och det gör mig faktiskt ingenting. det betyder att vi kan ligga i sängen och titta på film efter film hela dagen utan ett uns dåligt samvete. igår däremot var det sommar värme. jag sprang ner till tosterup direkt efter jobbet och henke och jag drack carlsberg i solen och sa hej till Ivar som är tillbaka till tosterup efter jordenrunt resa och snart kommer väl linus och grabbarna också. jag däremot har kastat in handduken, jag stannar på Gamle Major med sanna och siv och myser i sommar i stället. har inga som helst planer på att jobba röven av mig ännu en sommar och förresten så har jag ju redan tagit ledigt halva.  det var rätt skönt att bara sitta på solplattan och bara titta. sen gick vi till Yayas och åt thatmat och fruktvårrullar med glass, vidare till jekyll en runda där siv och björn mötte upp för flipperspelande på smuget eller backstage eller var det var. det hela slutade givetsis med många liter öl sen sprit, hamburgare och vinglande hem. nä mitt huvud värker, nu ska jag och henke gå till meny och köpa mat sen inte röra oss mer idag.

so long sweet summer


åh. äntligen klara med flyttstädningen på hesselbergsgate. aldrig mer nästa gång hyr vi en städtant. men vi masade upp våra morgontrötta rumpor och promenderade bort ganska tidigt i morse.

nu ska jag ligga flat i sängen i tre timmar innan jobbet, äta vindruvor och läsa luftslottet som sprängdes. drömma om mexico om sex veckor med siv, alla vita strändet vi ska slappa på, all tequila vi definitivt inte ska dricka av, allt blått vatten vi ska flyta på. jag kommer sakna henke nåt förbannat och jag missar hans födelsedag men jag har hittat en present som nog kompenserar det. imorgon jobbar jag dag  sen blir det film och mat på hekkveien hoppas jag. nu ska jag jobba hela veckan, varje dag. lite upp och ner med arbetstiderna, dag varvat med kväll men det går så fint så om man håller sig nykter. och det är väl the big plan denna veckan, hålla lite i stålarna. unnade mig själv en ny dator och en ny kamera. så ekonomisk svält fram till fredag i vartfall. då ska vi äta på yayas och spela flipperspel på last train. och ligga i sängen hela lördagen.


annars är väl allt över lag ganska strålande. kärleken flödar och är sams med oss, det bara flyter på utan några som helst nedturer och vill bara upp hela tiden. jag visste inte att det kunde vara såhär enkelt. att man kan älska varenda cm hos och i någon annan utan betänkligheter. hur det svåraste som finns kan bli så självklart över en natt och alla hjärnspöken försvinner och kommer dom tillbaka är det bara en sömnvarm hand på magen som behövs.


we are the everliving ghosts

såhär
gör vi när vi umgås på jekyll, mono, tordenskölds och på gatorna och det är kärlek alltihop.










porr och countryklubb

äsch. halv tio och jag är helt slut eller mest ovillig egentligen att röra på mig. jag vet att milla dricker carlsberg och att siv slutar om 27 minuter och också kommer dricka carlsberg men jag tror jag stannar hemma idag och tittar på sopranos och kokar ärtsoppa.
påskhelgen har börjat och det betyder lågsamma dagar på jobbet eftersom alla norrmän drar till fjället eller på hyttetur och mitt normalt så livliga folkliga oslo blir en spökstad för en helg. men! på lördag ska vi fira maria med middag på z-club och drinkar och dans någonannnanstans så det ordnar nog upp sig ändå.
i fredags åkte jag och henke till göteborg för att fira helg. fredag kväll tillbringade vi i stenugnssund med middag hemma hos henkes pappa och agneta och en liten krogrunda runt vattnet. lördag eftermiddag var det vårvärme och vi åt pizza på en uteservering, mötte upp sebbe och anna och åkte bil till göteborg, checkade in på scandic och drack öl på deras takterass med solen i ögonen. efter det traskade vi iväg till Trädgårn och Jävlar Anamma konserten som egentligen var väl hela målet med denna helgen. Vansinnigt mycket bönder och blådårar och testosteronhalten fick en överdos men det var faktiskt ett jävla kul framträdande. vi försökte oss på en helkväll på Avenyn men tog som vanligt första bästa ölhak men vi (jag) fick checkat av ölparadiset Delerium på listan, och jag fick en helt utmärkt veteöl serverat i mitt glas, samt Dancin Dingo som jag trodde var en myt.
söndag förmiddag satt vi på bussen tillbaka till oslo klockan elva något så vansinnigt alkoholtrasiga så ett plus i kansten att vi fick i oss lite av hotellfrokusten innan full fest väntade på klingenberg eftersom det var söndag och i vanlig ordning gjorde vi vår drickeplikt.



för övrigt har jag lovat mamma att ta med henke hem så nu är det spikat en helg innan jag åker till värmen och då vankas det plankstek och livemusik i metropolen eslöv

RSS 2.0