jul i kråkeryd





annandag jul och jag behöver en ny kropp efter gårdagen bravader i helsingborg. dans dans dans på kullersten juldagskaos whisky cola jägershots pussar kullerbyttor taxi hem till sofie med två random efterfestshemsläp som linus kasta ut efter två minuter med motiveringen är ni kloka ni två gå å lägg er så det gjorde vi.
lillejulafton åkte jag till kusin tanja i hultebruk med farmor och catty. jättemysigt har vi haft det. klätt julgran, bakat (okej tittat på) pepparkakor, tittat på kalleanka, spelat tp, varit på skogspromenad med alla hundarna, läst böcker, tänkt på farfar och niklas som inte är med oss i år och druckit glögg. det är så vackert där ute, stort och tyst och alldeles vitt. inte ett stressmoment någonstans. som en liten fristad i den cirkus jag kallar mitt liv.
vi har tänkt på varandra, och på dom som tagits ifrån oss. niklas skulle fyllt 38 i år.

im coming home

 


detta skrev linda på spegeln innan hon flyttade hem. det står fortfarande kvar

nu sätter jag mig på nattbussen hem till skåne om några timmar och det ska bli helt underbart. måste bara få tummarna ur röven och köpa julklappar. satsar stenhårt på den 23e varje år och blir lika förvånad varje gång jag inser att tjugotusen andra kommit på samma brilianta idè. hela dagen går jag och är folkilsk och irriterar mig på människors dåliga framförhållning, förutom min egen förstås.
igår var det söndag i oslo och vi försökte låtsas som att linda visst var kvar och skulle hålla låda med mig och lina.
vi åt middag på bolenti, drack glögg hos min älskling kim på grotten, drack en öl på tordenskölds och gick sen till Lipp där patrick spela. världen är liten, inte sett honom sen norrköping innan vi sågs i oslo för nån månad sen. två för en i baren är lika med dödsdom och så även denna gång, öl och jäger, bubbel trubbel och sen vidare till taket på Grand med alex och dipp, dans dans med svåra steg sen tillbaka i samlad trupp till Lipp för att hämta upp patte och hem till vårt kök för efterfest eftermys efterskott kalla det vad ni vill men det är så vi gör det. imorse ville jag naturligtvis skjuta mig i huvudet, men det hör till måndagar så jag tar det inte på så stort allvar.


so here we are


min vapendragare och ängel

vintern har kommit till oslo och det är så förbannat iskallt och halt och mörkt och depressivt men det går iallafall. i söndags sörjde vi att en i familjen (linda) överger oss för sverige och karlstad med en jättefest på etoile och innan det hade vi tjejmiddag på Dinner. vi vältrade oss i bubbel och shot och kvällen för min del tog inte slut förrän åtta på morgonen någonstans i ett annat kvarter. jag har gjort slut och står på egna ben, druckit för mycket, tänkt på farfar som skulle fyllt år i veckan, på mamma som gjorde det och på min egen själ. nu ska jag svira om och möta
linda på en öl. bara för att vi kan.


whats up lucky bird

jag har loggat ut i vanlig ordning efter en meningslös upprörande dödande diskussion för mycket och inte klarat av att tänka något som hjälper mig ur denna onda cirkel av tvivel tvekan tomhet. jag tror inte jag kan komma tillbaka,

well, i söndags packa jag väskan och åkte tillbaka till stockholm. jag har druckit fem flaskor bubbel med linda på Caféet dansat pratat skrattat åkt limo efterfestat på Grandhotell med blackburn fc, varit bakfull och kokat makaroner och tittaat på film med anders, sovit på en luftmadrass, tittat på NKs julskyltning, ätit pizza med lelle pasta med söta sanna för första gången på flera år pratat norrköpingsminenn på gott och ont, lekt kurragömma på hotell ätit lunch med pappa haft katastrofdrömmar och andats en hel jävla mycket. nu ska jag hem och kvävas. blir tyvärr så för jag kan inte förhålla mig till något nu. eller någon.

RSS 2.0