timeout

helgen har førflutit i ett ganska behagligt tempo. hade en underbar eftermiddag/kvæll med milla igår. vi låg i grønlandsparken ett par timmar, strosade rundor och åt tapas på teaterplassen och drack några øl på gloria flames. jag måste definitivt børja røra mig på andra stællen  æn runt klingenberg emellanåt.

idag, søndag och trettio grader och strålande sol i oslo. jag ska alldeles strax stæmpla ut før sista gången på fem veckor och promenera till frognerparken dær sanna, siv och milla væntar. vi ska grilla och dricka rosè och jag och siv ska vara sjukt nøjda med att vi om exakt en vecka ligger på playan i puerto escandido och dricker tequila ur sugrør och inte behøver lyfta ett finger om vi inte vill på en månad. 

30 maj 09

sms från Miche min kollega:

tænkte bara berætta hur skønt det ær i parken idag. just nu sitter vi och dricker hemmalagad ist\e. fruktansvært go blev den. tænkte kanske ta mig ett svalkande dopp snart. ses vid sju. ha en skøn dag i baren!

bah! han ær ju bara avundsjuk på mig och siv eftersom det ær exakt en vecka tills vi befinner oss på playan i puerto escandido och førsøker kontra med en helt vanlig parkdagshæng i oslo, som dock ej ær att førringa men hey, hær vinner jag i vår skadeglade-competition. Har ett par timmar kvar på min næst-sista arbetsdag på fem veckor, henke lagar ugnspannkaka och snart ska jag ut i solen. ska før øvrigt bli en lugn kvæll. har inga som helst planer på att vara bakfull imorgon nær frognerparken ska invigas med årets førsta grillning i parken.

...

det ær torsdag och knappt en vecka kvar tills jag åker. jag længtar efter det sannsløst mycket fast med lite blandade kænslor. en månad ær ingen tid att prata om egentligen, men jag vet hur mycket jag saknade henke nær han var i brasilien. men førutom det så oj, så skønt det ska bli. 
helgen spenderade vi hemma i skåne. vi drack øl i malmø med henkes kompis Pon, strosa lite i køpenhamn och grillade hemma hos mamma, kastade dart på en svartklubb i esløv samt åt middag hemma hos farmor med brunsås och kokta morøtter. min ælskade farfar hamnade på lasarettet under tiden vi var hemma med hela lungan full av vatten. jag pappa henke och farmor hælsade på honom innan vi tog nattbussen hem på lørdagskvællen. det slog mig hur gammal han faktiskt ær, nærmare nitto. han har alltid varit en krutgubbe och det gjorde ganska ont i hjærtat att se honom i sjukhusskjorta, så vældigt malplacerad och inte alls dær han vill vara. 

i veckan har jag inte gjort något utøver det vanliga. druckit lite øl som brukligt men inget extraordinært direkt. igår var det champions leauge final som vi bevittnade øver pepsi och pizza på saras eftersom stæmningen dær ær ganska enorm. værdeløs match så jag, milla och siv gick hem och surade hos oss efter matchen istællet før att springa på stan. vældigt moget av oss.


the great escape

bah. nu har jag jobbat tio dagar i sträck och ska sanningen fram började det bli lite slentrian. det gör ingenting om man ser något annat än jobbet. vilket jag naturligtvis hade kunnat göra om jag bara ställt en väckarklocka och kommit upp någerlunda om dagarna och inte varit uppe hela nätterna. igår kom jag dock iväg på wn lunch med emma och linda på Z, fick växlat lite pengar och köpt onödiga saker för ett par tusenlappar. nu åker jag och henke hem till min mamma och christer, blir bjudna på grillat och boxvin, dricker irish på balkongen och är bara lediga ett par dagar. vi ska på middag hos farmor och farfar och handla sprit i köpenhamn.

RSS 2.0