so long..


det är måndagkväll och jag ligger nerbäddad med prickigkorvmackor tillsammans med lina och ska titta på tjejfilm. det är kolsvart utanför fönstret och det regnar. det gör ingenting. om ungefär  8 timmar åker  vi. jag ska resa på mig om en och en halvtimme och packa min väska och åka hem till geir. sen drar vi. ses om två veckor mina små kycklingar!

igårkväll gästbartendrade (gud så töntigt det låter men iallafall) jag på Nobilis. det var mycket västkantfolk och guldkort men det var kul. speciellt att jobba med söta beatrice igen.

åh. snart är det sommar för mig i två veckor.
hejdå.

a pocket full of sunshine


igår kväll var det branchkväll på latter och standup show. eftersom humor och komedi är det roligaste vi vet tillbringade vi givetvis kvällen på bryggan. efter latter drack vi vin på en uteservering och vodkatonic på åpenbar. jag vet inte hur kvällen slutade eftersom jag tofflade vid halv 2 för att kramas istället men tydligen lyckades lina dricka bort kordinations-substansen i hjärnan och lyckades inte ens få i nyckeln i dörren.




vi har varit lite bakfylle klena idag medan solen skiner utanför och jag får dåligt samvete för att jag inte är ute och springer. ska duscha bort rök och spritlukt och fräsha upp mig och åka till jobbe med felicia och dricka lite kaffe och prata om viktiga saker. sen kommer min babe kim och skvallrar och sen var min dag i box igen.
om en vecka åker jag och geir till mauritius. för er som missat det. haha.


tjejkärlek

jag har haft en fantastisk helg som vanligt. fredagen tillbringade vi ute på ön Lilleherbern där restaurangen med samma namn ligger med utsikt över vattnet. det var kräftskiva med alla traditionella tillbehör såsom akvavit shot m.m med världens galnaste gäng. förutom ett par incidenter med en aspackad blondins kommentarer om min ålder (12) och huruvida jag är för ung för geir var det perfekt. 

helgen innan var det tjejhelg och jag ska inte skvallra om någonting men
åh brudar ni är så jävla bra. och snygga. älskar er.



tjejer ni är fullkomligt fantastiska!



...

jag är sjuk och linda är sjuk och det är otroligt synd om oss. feber snorig ont i halsen och fruktansvärt gnällig.
igår kväll föll det snöflingor över akerbrygga, blyga som inte la sig men man kände dom mot kinden. vi hade avslutningsmiddag med tosterup på yayas och åt tio olika thairätter och drack irish coffee på bar en som efterrätt. väldigt lugnt och stilla för att vara vi. trevligt och vi ses efter jul allihopa. nästan alla åker vidare åker ut i världen för att jaga sommarvärme och erfarenheter över denna hösten. vi börjar få mysigt hemma hos oss nu och idag har jag skruvat ihop min säng alldeles själv. fyra skruvar men iallafall.

hej høsten

det ær måndag på gamle major och vældigt stilla.  det ær høst utanfør rutan och mørkt och grått. geir har varit hær med sina vænner en stund annars har ingen hælsat på mig och siv. jag har druckit før mycket kaffe och ætit før mycket mat, har ångest før att jag måste flytta på onsdag och med andra ord packa stæda bæra. kim ær min saviour som vanligt och bistår med bil och armar. det ær så skønt att han ær hemma igen. ær lite bakfull från fylleslaget med saras personalfest igår. jag och sanna jobbade och gjorde historiens snabbaste stængning før att hinna sluta upp med resten av gænget nere på barfly. det var full fest och shot och dans i saras telt anda. i say no more. jag dog næstan på två timmar. ganska otroligt skønt att ha en famn att krypa in i sen.

i fredags var det winnerbæck konsert med start på peoples med øl och sång med andreas hasse geir lina och maria.
det var fint, det ær alltid fint med konsert men inte lika himlastormande som før fem år sen. større saker har jag sett. det værmde iallafall hjærtat att se lina så glad och strålande. hon bor hos mig nu och ska flytta med oss ett tag. åtminstone tills hon har landat och lært sig stå på egna ben igen. fuck før paranoida æckel till karlar alltså.

imorgon ska vi boka en tvåveckors semester till mauritius. det kommer bli åh. jag har fortfarande inte førstått hur fort livet kan svænga ibland.
richard kommer hit och hælsar på den 19e och jag kommer børja gråta nær jag ser honom. en av dom finaste mænniskorna jag vet om.
livet ær ganska jævla bra just nu.

RSS 2.0