vindimmor.


denhär kvällen drack vi massor med vin sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde men jag tror det var roligt. treochenhalv timme kvar sen är det öltimme.

torsdags hemma hos totte. var menat att bli en grillkväll men jag tror inte att någon brydde sig om att grilla? . kort visit på otten men människorna var irriterande så det blev kebab på tottes veranda.det var hursomhelst jätteroligt med roliga människor. däremmellan diverse wannaberockstar töntar men det gör inget jag dömer ingen aah../kate

sånger jag minns

45780-238
detta är sophie och filippas balkong eller egentligen trapphusetsbalkong men ändå dom har snart ett kilo cigarettfimpar i en treliters glasburk. man kan dricka vin här på måndagskvällar jag är sjukt avundjuk på den.
mamma har förresten köpt en äcklig skiva med bara smörsånger av någon boybandkille det river i öronen hon har högtalare i hela lägenheten. ah!
45780-239 45780-235
det fanns inga kebabbställen eller sibylla eller mc donalds ens seveneleven öppna halv tre en måndag. jag vet inte vad filippa gör riktigt i taxin men jag tror hon försöker suga av en röbetssallad&kötbullsbaguette. hur fan stavas baguette? någon?

filippa ljög in oss på viplistan så vi slapp stå i 80 meters kön till svea jag hade problem med att få ner min bacardilemon&cola det var jättekonstigt jag alltid dricka det. hursomhelst var detskitkul i taxin sophie fick snedtändning på en mcdonaldspraktikant och börja skrika politik och bush och usa-imperium och sa håll käften till taxichaffören men han var rolig. fast jag tror han tyckte vi var ganska jobbiga ändå. men det gör ingenting människor är jobbiga thats it. nu kommer stoffe snart hit vi ska laga lasagnette mamma & jag och ge presenter till honom som jag köpte i lund. brödboxen är fabulous jag vill ha en sån själv. yo.



on a balcony

45780-237
en helt normal vinmåndag vi ser inte så roade ut men det var vi det fanns en förtidspensionerad galen gubbe som plocka sopor med händerna på deras gård på guldsmedsgatan det var underhållande som fan. haha! han har tydligen inte ens en tv i sin lägenhet. halsbandet är skitsnyggt jag har snott det av sophie.

fuck that

jag tror jag har fått värmeslag mina läppar och mitt pekfinger har somnat jag känner mig som en mongolid. idag vaknade jag halv nio och var försenad till livet ungefär bokat in hundra saker och såg i kors för jag blev visst lite full igår men inte så farligt faktiskt. vi drack öl på herkules och &bar och det var trevligt eller gemytligt som igor säger det var roligt att träffa honom det var min bästa vän på fucking gymnasiet i fyrkanten eslöv och jag åt middag där flera dagar i veckan hans mamma gör världens godaste pajer och han ska bli läkare och är helt duktig på livet och sånt och hans flickvän också hon är så himla söt och gick ut med 20,0 det tycker jag är tufft. har fikat med emmababe i lund och ätit frukost i solen och snackat skit om vissa människor som egentligen kan brinna men som det liksom inte är läge att bråka med just nu det vore inte finkänsligt alls men ändå liksom. sen blir jag irriterad när folk jag inte vill ha någonting att göra med hänger en i röven det är ganska enerverande. är människor normala? mitt pekfinger är inte det vägrar vakna det har tagit exakt 25 minuter att skriva detta.

a rush of blood



dethär är en lustig jävla bild. jag och ylva. det var nog förra sommaren när pappa och hon hälsa på.i dont know why. det är på mitt jobb och vi dricker gräshoppa som jag gjorde. det åskar och blixtrar massor ute. och mina nya randiga skor kommer säkert mögla. jag har varit i helsingborg och suttit i hamnen. det var trevligt. många båtar och många människor. jag tyckler om hamnen den liksom lever och är som vanligt alltid hur många dagar som än försvinner hur många år man än går förbi. nu gör jag ingenting.  sitter hos min mamma och tittar på blixtar och mår ganska bra.coldplay in my place måste vara en av de bästa låtarna som gjorts. come back and sing to me.


but if i

every cloud is gray
with dreams of yesterday

jag känner ingenting längre. ingenting. jag är bara en kropp men som du sa det kan inte bli värre än såhär. jag ångrar allt jag någonsin sagt. jag har ingenting att säga längre om vädret världen livet.

every sky is blue but not for me and you.


bärja vad du kan från det här vraket.


45780-230
dethär är jag det var på gp en gång med pappas tegelsten-kamera med hundra funktioner jag tror det var andy som tog den jag tror jag fyllde år eller något och tompa kom med blommor han snott från en trädgård.
och du.
jag är ett vrak nu jag vet det och jag hittar liksom inte ut inte hem hur jag än. men baby jag kommer hem snart kanske kan jag börja leva då bland kullersten och pilsner såsomdetalltid var förut. jag förstår inte hur jag ens för ett ögonblick kunde tro att jag skulle klara livet utan dig. vi håller hårt nu jag kommer hem snart du kommer hit snart. allt är inte förgängligt, föränderligt...
och en kropp är bara en kropp och jag försöker äta. i promise. det är bara så mycket som äcklar mig. du vet. jag har iallafall ätit filmjölk och russin. emellanåt mår jag liksom ganska bra om jag har annat att tänka på om någon pratar mig igenom nätterna så jag liksom slipper men sen tar verkligheten vid kastar upp över mitt ansikte och efteråt gråter jag i vasken och det är fan så jävla dumt alltihop egentligen det är lyrik och paranoia men jag ler inte för er era jävlar. det är morgnarna och nätterna som är värst. ibland fattar liksom inte människor bara. och vissa gör och dom skäms man för att man behöver fast man inte borde.

you fake a strained, sort of grin
that matches the shape you're in
and accept any lies are truth
after the long year that we've been through

you ain't doing nothing that i don't already know
when you say life takes turns like fiery shadows
red house painters

45780-231
im coming home.

hold on

45780-199
detta är erik och jag, han är lika fabulous som då.

okej. såhär är det. jag jobbar livet ur mig men på något sätt är jag alltid i ekonomiska nkriser, jag hinner med karatefyllor emellan som igår ungefär vad är fyra timmars sömn mot pilsner? säg mig den som vet jag har mått as hela dagen, mitt eget fel måhända men det gör ingenting jag hade roligt och det behövs ibland det ska gudarna veta när ingenting stämmer när man lever i en kappsäck när behandlingar inte biter när en kropp bara är en kropp. ungefär så. emil-nykterist-vegan-baka smulpaj-på-golvet-i-nattlinne ringde igår och sa att jag jättegärna får bo med dom så det ska jag göra. jag ska flytta in i ett studentkollektiv och bo där med människor jag inte känner och försöka reda upp mitt liv. sophie är i båstad och dricker sprit och skålar för kärleken och jag vill också vara där. jag vill så mycket att jag till slut inte vill någonting.
 
45780-228


I wake up beside you with liquor on my breath
And this room is so hot
While I´m cold as ice
I quiet a headache with aspirin and water
I guess that we dream about
things we forgot

happy times


45780-220

det har varit en jävla kukdag ursäkta mitt språk. letat boende pengar hjälp liv allt möjligt på fem timmar alldeles tårtrasslig söndertrasslig. ibland blir det så jag vet inte. situationer håller inte väggarna faller sönder allting krackelerar. det här är det jag saknar mest. och sophie du vet ibland fattar inte människor bara. jag dricker öl med ida på jobbet nu. ska titta på ett rum i ett kollektiv om en timme. det är allt jag klarar av just nu. det kan bli bra. värre än såhär kan det inte bli i allafall. jag tror jag kommer sakna sirpa mest. och min lila vägg. jag ska stå ut några månader till innan jag flyttar hem. tillbaka. till &dusomjag och gatorna och ebbas och pl och allting. hjälp mig stå ut ett tag till? jagälskar dig. och jag saknar dig. och kag vill ha tillbaka allting, allt är inte förgängligt.



dethär är jag och sophie på gp. menyn var precis likadan som på 7,0-tiden.



Ive found it hard to say to you
that this is what I have to do
but there is no way that Im gonna stay
there are so many things you need to know
and I wanna tell you before I go
but its hard to think of just what to say

I'm gonna pick it up
I'm gonna pick it up today
I'm bound pack it up
I'm bound pack it up and go away

I'm sorry to leave you all alone
youre sitting silent by the phone
but wed always known there would come a day
the bus is warm and softly lit
and a hundred people ride in it
I guess Im just another running away

-white stripes


RSS 2.0